FONTOS: A termékek értékesítése jelenleg szünetel, megértésedet köszönjük.

Buddha szobor, utazó oltár, antikolt – 45cm

49 .000 Ft

Lótusz emelvényen ülő Buddhát ábrázoló szétnyitható, festett, antikolt utazó oltár teakfából. Egyedi, kézzel készült dísztárgy.

Magasság: zárva: 45cm, nyitva 35cm

Szélesség: zárva 12cm, nyitva 21,5cm

Mélység: zárva 12cm, nyitva 10cm

Anyag: teakfa

Származási hely: Burma (Myanmar)

Elfogyott

Leírás

Az utazó oltár egy burmai kereskedőtől származik, aki olyan utazó szentélyeket gyűjtött, melyeket buddhista szerzetesek használtak utazásaik során azért, hogy bárhol szent helyet tudjanak teremteni a meditációjukhoz.

Ez a Buddha szobor, utazó oltár az erre a célra létesített ültetvényről származó teakfából készült. A teakfa népszerű trópusi keményfa, melynek jellegzetessége, hogy rendkívül könnyű vele dolgozni, ugyanakkor szerkezete igen erős, így az ebből készült tárgyakat hosszú élettartam jellemzi. Ha szeretne többet megtudni a teakfáról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT!

Ábrázolás:

A lótuszvirágon ábrázolt Buddha, a megvilágosult, anyagi világ fájdalmait legyőző személyt ábrázolja, csakúgy, mint a lótuszvirág, amely a mocsaras, iszapos mélyből kitörve gyönyörű virágával pompázik a víz felszínén. Buddháról szóló írásunkat ITT olvashatja.

Elhelyezés:

A Buddha szobor kiváló díszítőeleme lehet a nappalinak, a hálószobának, a meditációs saroknak, de akár a konyhának is. Több tanáccsal is tudunk szolgálni az elhelyezéssel kapcsolatban attól függően, hogy a lakás mely részére szeretnénk tenni a Buddha szobrot és milyen célt szeretnénk ezzel elérni. Erről szóló írásunkat ITT elolvashatja!