Szállítási és Fizetési Feltételek

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN BELÜL!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatja, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheti a munkahelyéra vagy a lakására, munkanapon 9.00 és 16.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 990 Ft, 20.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adjon meg, ahol biztosan megtalálja önt, vagy a megbízottját a futárunk, ha 9.00 és 16.00 óra között meglátogatja.
Amennyiben az utánvétes fizetést választja, akkor arról is gondoskodjon – ha nem ön, hanem egy megbízottja várja a csomagot – hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.
Rendeléskor megadhatja a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl.: kapucsengő, porta, megbízott neve, stb.).
Amennyiben bármilyen problémába ütközött a szállítás kapcsán, kérjük hívja a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg).

KÜLFÖLDI SZÁLLÍTÁS

Külföldi szállítási igény esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, American Express)
Amennyiben ezt az opciót választja, a fizetése a Barion nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro és American Express kártyákkal lehet kifizetni a rendelése ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja önnek.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)
Rendelése ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheti. Ekkor egy olyan elismervényt kap majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételi pontunk: Teak Trade Bemutatóterem 1064 Budapest Vörösmarty utca 36. – Amennyiben ezt az opciót választja szállítási költség nélkül átveheti a megrendelt terméket.

Egyeztessen időpontot telefonon: +36-20-373-3311 vagy e-mailben: teaktradekft@gmail.com.

Fizetés a Bemutatóteremben csak készpénzben lehetséges.