Szállítás és fizetés

FONTOS: nagy méretű szobraink esetén csak személyes átvételre van lehetőség.

Házhoz szállítás az ország egész területén belül.

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárszolgálattal való házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 16.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 2.990 Ft, 25.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál a futár, ha 9.00 és 16.00 óra között meglátogat.
Amennyiben az utánvétes fizetést választod, akkor arról is gondoskodj, hogy rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg.
Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl.: kapucsengő, porta, megbízott neve, stb.).
Amennyiben bármilyen problémába ütköztél a szállítás kapcsán, kérjük hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg).

Külföldi szállítás

Külföldi szállítási igény esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét

Személyes átvétel

Személyes átvételi pontunk: Teak Trade Bemutatóterem 1064 Budapest Vörösmarty utca 36. – Amennyiben ezt az opciót választod szállítási költség nélkül átveheted a megrendelt terméket.

Egyeztess időpontot telefonon: +36-20-373-3311 vagy e-mailben: teaktradekft@gmail.com.

FONTOS: fizetés a Bemutatóteremben csak készpénzben lehetséges.