Minden egy utazással kezdődött…

… és mindennek Burma az oka, ahol beleszerettünk a tájba, a kultúrába, a művészetbe és a kézművességbe.

Megkedveltük az itt élő embereket és életfelfogásukat. Első utunkról hazafelé tartva már határozottan tudtuk: szeretnénk a Magyarországon élőkhöz is közelebb hozni azt a csodát, amit kint átéltünk.

Cégünket 2008 nyarán alapítottuk, amikor egy családi kaland, és a keleti dísz és műtárgyak szeretete és gyűjtésének szenvedélye végül üzleti vállalkozássá nőtte ki magát.

Első ízben 2007 tavaszán jártunk Burmában (mai nevén Myanmar), ahonnan rengeteg élménnyel, inspirációval és persze “zsákmánnyal” tértünk haza. Ekkor még nem tudtuk, hogy alig egy éven belül a mindennapjainkat is ennek az utazásnak a hatása szövi majd át, de abban már biztosak voltunk, hogy visszatérünk ebbe a varázslatos országba.

Azóta közel 10 alkalommal látogattunk el erre a mesés földre. Egyre többet tudtunk meg a helyi kultúráról, művészetről és vallásról, valamint ismertséget kötöttünk helyi üzletekkel, műhelyekkel és művészeikkel. Ami miatt végleg elköteleztük magunkat termékeik forgalmazása mellett, az hogy olyan “kincsekre” leltünk, melyekhez hasonlóval nem találkoztunk még Magyarországon, de külföldön tett egzotikus utazásaink során sem.

Így azt gondoltuk, hogy cégünk hiánypótló szerepet tölthet be a keleti kézműves áruk piacán.

Az általunk forgalmazott termékek legfontosabb jellemzői az egyediség és az időtlen keleti formavilág, mely a klasszikus és a modern felfogású lakberendezéssel egyaránt harmonizál.

Minőségüket garantálja, hogy minden darabot személyesen válogattunk ki. Bízunk benne, hogy minél több embernek segíthetünk megtalálni az otthonából hiányzó darabot!