FONTOS: A termékek értékesítése jelenleg szünetel, megértésedet köszönjük.

Buddha szobor, utazó oltár, antikolt – 31cm

28 .000 Ft

Külső raktáron!

Kívül lótuszvirággal díszített, belül lótusz emelvényen álló Buddhákat ábrázoló szétnyitható, festett, antikolt teakfa utazó oltár. Egyedi, kézzel készült dísztárgy.

Magasság: 31cm

Szélesség: zárva 11cm, nyitva 30cm

Mélység: zárva 11cm, nyitva 5,5cm

Anyag: teakfa

Származási hely: Burma (Myanmar)

Elfogyott

Leírás

Festett, antikolt Buddha szobor, utazó oltár teakfából. Az általunk forgalmazott termékek egytől-egyig kézzel, burmai mesteremberek aprólékos munkájával készültek, így nincs köztük két egyforma darab, ezáltal csak az ön szobáját, nappaliját, konyháját vagy akár meditációs sarkát díszíthetik.

Az utazó oltár egy burmai kereskedőtől származik, aki olyan utazó szentélyeket gyűjtött, melyeket buddhista szerzetesek használtak utazásaik során azért, hogy bárhol szent helyet tudjanak teremteni a meditációjukhoz.

Ez a Buddha szobor, utazó oltár az erre a célra létesített ültetvényről származó teakfából készült. A teakfa népszerű trópusi keményfa, melynek jellegzetessége, hogy rendkívül könnyű vele dolgozni, ugyanakkor szerkezete igen erős, így az ebből készült tárgyakat hosszú élettartam jellemzi. Ha szeretne többet megtudni a teakfáról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT!

Ábrázolás:

A lótuszvirágon ábrázolt Buddha, a megvilágosult, anyagi világ fájdalmait legyőző személyt ábrázolja, csakúgy, mint a lótuszvirág, amely a mocsaras, iszapos mélyből kitörve gyönyörű virágával pompázik a víz felszínén. Buddháról szóló írásunkat ITT olvashatja.

Elhelyezés:

A Buddha szobor kiváló díszítőeleme lehet a nappalinak, a hálószobának, a meditációs saroknak, de akár a konyhának is. Több tanáccsal is tudunk szolgálni az elhelyezéssel kapcsolatban attól függően, hogy a lakás mely részére szeretnénk tenni a Buddha szobrot és milyen célt szeretnénk ezzel elérni. Erről szóló írásunkat ITT elolvashatja!