FONTOS: A termékek értékesítése jelenleg szünetel, megértésedet köszönjük.

Buddha szobor, antikolt, aranyozott – 57,5cm

35 .000 Ft

Lótusz emelvényen álló Buddhát ábrázoló, egyedi, kézzel készült, aranyozott, antikolt teakfa szobor.

Magasság: 57,5cm
Szélesség: 22,5cm
Mélység: 12,5cm

Anyag: teakfa, aranyfüst

Származási hely: Burma (Myanmar)

1 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Aranyozott Buddha szobor teakfából. Az általunk forgalmazott termékek egytől-egyig kézzel, burmai mesteremberek aprólékos munkájával készültek, így nincs köztük két egyforma darab, ezáltal csak az ön szobáját, nappaliját, konyháját vagy akár meditációs sarkát díszíthetik.

Ez a Buddha szobor az erre a célra létesített ültetvényről származó teakfából készült. A teakfa népszerű trópusi keményfa, melynek jellegzetessége, hogy rendkívül könnyű vele dolgozni, ugyanakkor szerkezete igen erős, így az ebből készült tárgyakat hosszú élettartam jellemzi. Ha szeretne többet megtudni a teakfáról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT!

Ábrázolás:

Buddha mindkét kezével külső köpenyét, másnéven uttarászangáját tartja. Fején úgynevezett Ushnisha dudor van, szimbolizálva azt a tudást és bölcsességet, melyet Buddha a megvilágosodása után ért el. A lótuszvirágon ábrázolt Buddha, a megvilágosult, anyagi világ fájdalmait legyőző személyt ábrázolja, csakúgy, mint a lótuszvirág, amely a mocsaras, iszapos mélyből kitörve gyönyörű virágával pompázik a víz felszínén. Buddháról szóló írásunkat ITT olvashatja.

Elhelyezés:

A Buddha szobor kiváló díszítőeleme lehet a nappalinak, a hálószobának, a meditációs saroknak, de akár a konyhának is. Több tanáccsal is tudunk szolgálni az elhelyezéssel kapcsolatban attól függően, hogy a lakás mely részére szeretnénk tenni a Buddha szobrot és milyen célt szeretnénk ezzel elérni. Erről szóló írásunkat ITT elolvashatja!