FONTOS: A termékek értékesítése jelenleg szünetel, megértésedet köszönjük.
20%

Két sárkány fafaragás, falidísz – 58x77cm

33 .600 Ft

Két sárkányt ábrázoló egyedi, lakkozott, kézzel készített fafaragás teakfából. Fekvő vagy álló falidíszként is felhelyezhető.

Méret: 90 x 35cm
Anyag: teakfa, lakk
Származási hely: Burma (Myanmar)

Elfogyott

Leírás

A fafaragás Burma kézműves központjában lévő Aung-Nan manufaktúrában készült, mely áttört teakfa faragásairól híres. Egy igazi remekmű, mely a hosszadalmas, gondos kézimunka eredménye.

A webshopunkban található összes fafaragás teakfából készült. A teakfa népszerű trópusi keményfa, melynek jellegzetessége, hogy rendkívül könnyű vele dolgozni, ugyanakkor szerkezete igen erős, így az ebből készült tárgyakat hosszú élettartam jellemzi. Ha szeretne többet megtudni a teakfáról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT!

A falidíszen ábrázolt sárkány motívum a béke, a jólét és a virágzás jelképe. A sárkányok évezredek óta a kínai mitológia és folklór legnagyobb jelentőségű természetfeletti lényei.

Elhelyezés:

A fafaragáson nincs fix akasztási pont, így a felhelyezésnek számtalan módja lehet a körülményeknek megfelelően. A méretétől és súlyától függően érdemes akár több ponton rögzíteni és mindenképpen olyan helyre érdemes kiakasztani, ahol jól érvényesül és színben is passzol az adott falfelülethez.

Tisztítás:

Időnként érdemes egyszerű portörlővel átszaladni a fafaragás teljes felületén, hogy felfrissítsük azt, de akár vizes anyaggal (pl.: nedves bútortisztító) is kezelhető.