FONTOS: A termékek értékesítése jelenleg szünetel, megértésedet köszönjük.

Lótuszos fafaragás, falidísz – 90x35cm

42 .000 Ft

Lótuszvirágokat ábrázoló álló, keretezett, egyedi, aranyozott, üvegberakással díszített, kézzel készített fafaragás teakfából.

Méret: 90 x 35cm

Anyag: teakfa, aranyfüst

Származási hely: Burma (Myanmar)

Elfogyott

Leírás

A fafaragás Burma kézműves központjában lévő Aung-Nan manufaktúrában készült, mely áttört teakfa faragásairól híres. Egy igazi remekmű, mely a hosszadalmas, gondos kézimunka eredménye.

A webshopunkban található összes fafaragás teakfából készült. A teakfa népszerű trópusi keményfa, melynek jellegzetessége, hogy rendkívül könnyű vele dolgozni, ugyanakkor szerkezete igen erős, így az ebből készült tárgyakat hosszú élettartam jellemzi. Ha szeretne többet megtudni a teakfáról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT!

A falidíszen ábrázolt lótuszvirág motívum a tisztaságot és bölcsességet, a termékenységet és a termékenyítő erőt jelenti.

Elhelyezés:

A fafaragáson nincs fix akasztási pont, így a felhelyezésnek számtalan módja lehet a körülményeknek megfelelően. A méretétől és súlyától függően érdemes akár több ponton rögzíteni és mindenképpen olyan helyre érdemes kiakasztani, ahol jól érvényesül és színben is passzol az adott falfelülethez.

Tisztítás:

Időnként érdemes egyszerű portörlővel átszaladni a fafaragás teljes felületén, hogy felfrissítsük azt, de akár vizes anyaggal (pl.: nedves bútortisztító) is kezelhető.