Elefánt

Főoldal > Motívumok > Elefánt

Elefánt dísztárgy

Az elefánt szerencsehozó állat. Mint szimbólum, Buddhához és az indiai Ganesha istenséghez kapcsolódik. A lefelé álló ormányú elefánt nyugodtabb, míg a felfelé álló ormányú erőteljesebb energiákat vonz, utóbbi elsősorban a karrier és a szerencse bevonzásához előnyös. Ha többet szeretne megtudni, olvassa el blogposztunkat ITT!

 • Bronz elefánt fej szobor Bronz elefánt fej szobor
  Bronzból készült felfelé álló ormányú elefánt fej szobor. Az elefánt egész Ázsiában a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. Méret: 12,5cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar) Ha szeretne többet megtudni az elefántról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT!
 • Bronz elefánt szobor Bronz elefánt szobor
  Bronzból készült felfelé árró ormányú elefánt szobor lótuszvirággal a fején. Az elefánt egész Ázsiában a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. A lótuszvirág a tisztaságot és bölcsességet, a termékenységet és a termékenyítő erőt jelenti. Ha szeretne többet megtudni az elefántról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT! Magasság: 12cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Img 2100 Img 2099
  Bronzból, áttöréses technikával készült elefánt szobor. Magasság: 14cm Szélesség: 11cm Mélység: 17cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Img 2132 Img 2131
  Bronzból, áttöréses technikával készült elefánt szobor. Magasság: 14cm Szélesség: 11cm Mélység: 17cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Felfelé álló ormányú elefánt lótusszal bronz szobor Felfelé álló ormányú elefánt lótusszal bronz szobor
  Bronz elefánt, a hátán mécsestartóval. Magasság: 26cm Szélesség: 32cm Mélység: 20cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Bronz fekvő elefánt szobor Bronz fekvő elefánt szobor
  Bronzból készült felfelé álló ormányú, fekvő elefánt szobor lótuszvirággal a fején. Az elefánt egész Ázsiában a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a termékenység, a jámborság, a higgadtság és a hosszú élet szimbóluma. A lótuszvirág a tisztaságot és bölcsességet, a termékenységet és a termékenyítő erőt jelenti. Ha szeretne többet megtudni az elefántról, akkor olvassa el erről szóló blogbejegyzésünket ITT! Magasság: 8cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Bronz háromfejű elefánt szobor Bronz háromfejű elefánt szobor
  Bronzból készült háromfejű elefánt szobor. Magasság: 9cm Szélesség: 10cm Mélység: 12cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • 35%
  Elefánt textilkép, falidísz Elefánt textilkép, falidísz
  Középen elefántot, körülötte a 12 csillagjegyet ábrázoló keretezett textilkép. Méret: 100 x 100cm Anyag: pamut, aranyszál, flitter Származási hely: Burma (Myanmar)
 • 10%
  Elefánt fafaragás, falikép Elefánt fafaragás, falikép
  Elefántcsaládot ábrázoló álló, egyedi, áttöréses technikával, kézzel készített fafaragás teakfából. Méret: 90 x 35cm Anyag: teakfa Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Felfelé álló ormányú elefánt lótusszal bronz szobor Felfelé álló ormányú elefánt lótusszal bronz szobor
  Magasság: 11cm Szélesség: 12cm Mélység: 5cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • Felfelé ormányú bronz elefánt szobor Felfelé ormányú bronz elefánt szobor
  Magasság: 16cm Szélesség: 18cm Mélység: 9cm Anyag: bronz Származási hely: Burma (Myanmar)
 • 50%
  Ganésa szantálfa szobor Ganésa szantálfa szobor
  Ganésa hindu istent ábrázoló szantálfa szobor. Ganésa a hindu hitvilágban az akadályok elhárítója és a bölcsesség istene, akit általában pocakos férfinak ábrázolnak félagyarú elefántfejjel. Gömbölyű hasa nem csak mohóságára utal, hanem arra is, hogy tőle függ mindenféle vállalkozás sikere. Bármibe is fogjon valaki, érdemes hozzá fordulni áldásért és segítségért! A szantálfa vékony törzsének és keménységének, valamint jól fényezhető tartósan illatos felületének köszönhetően az egyik legdrágább fatípus a világon. Ezért ebből készülnek a legprecízebb és legkidolgozottabb szoboralkotások Burmában. Illata pihenteti a túlhajszoltságtól kimerült idegrendszert és elűzi a gonosz szellemeket. Magasság: 22cm Szélesség: 12,5cm Mélység: 6,5cm Anyag: szantálfa Származási hely: Burma (Myanmar)